המרכז לניהול עמותות
׳ ׳™׳”׳•׳œ ׳¢׳ž׳•׳×׳•׳×
ניהול עמותות
הירשם להרצאה הבאה
1599-501-888 


תשובות המומחים של המרכז לניהול עמותות אינן מחליפות ייעוץ פרטני. המרכז לניהול עמותות אינו עוסק בייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!
Guest נכנס למערכת.
ברוכים הבאים ל פורום המרכז לניהול עמותות גולשים כעת בפורום: 5
לרשימת הפורומים » פורום המרכז לניהול עמותות » המרכז לניהול עמותות » חשבון עמותה+ שונות »
תגובות על חשבון עמותה+ שונות
 
  חשבון עמותה+ שונות (נאווה)
נשלחו: 9:54:45 am on 4/21/2013 עודכנו: Never
 
1.האם מנכ"ל עמותה יכול לרשום עצמו כנהנה לבד בחשבון העמותה, ומה זה אומר?

2.יש 3 מורשי חתימה וההרכב מחייב  מנכ"ל + אחד מחברי הועד + חותמת. האם המנכ"ל מורשה להשתמש בפנקסי הצ'קים לפי ראות עיניו?

3. האם מנכ"ל העמותה מותר לו לשנות תנאי עבודה לעובדים ותיקים מ-2 שנה עד 27 שנים?
  Re: חשבון עמותה+ שונות (centeramutot)
נשלחו: 9:55:29 am on 4/24/2013 עודכנו: Never
 
שלום וברכה,

1.האם מנכ"ל עמותה יכול לרשום עצמו כנהנה לבד בחשבון העמותה, ומה זה אומר? >> מנכ"ל יכול לרשום את עצמו כנהנה לבד מבחינה טכנית, אך לא ממש שוטת לנהוג כך, מכיוון שזה ממש לא נכון, אלא אם הוא מנהל עסק פרטי שלו דרך העמותה. זו עבירה חמורה על אופן התנהלות ציבורי שצריך להיות לעמותה אם אכן המנכ"ל שם הוא הנהנה היחיד מחשבון העמותה.


2.יש 3 מורשי חתימה וההרכב מחייב  מנכ"ל + אחד מחברי הועד + חותמת. האם המנכ"ל מורשה להשתמש בפנקסי הצ'קים לפי ראות עיניו? >> ראה תשובה מספר 1 .  כל מה שיש בעמותה הוא ציבורי. השאלה היא לא "האם הוא יכול" , כי וודאי הוא יכול. השאלה היא אם זה מותר .


3. האם מנכ"ל העמותה מותר לו לשנות תנאי עבודה לעובדים ותיקים מ-2 שנה עד 27 שנים? >> מבחינת חוק העמותות, במידה והוא קיבל סמכות להחליט לבד בעניין זה מהאספה הכללית , הוא רשאי, אך צריך לראות האם אין התנגשות על פי נסיבות העניין עם חוקי העסקת עובדים.


רמי
1599501888
 



כתובת למשלוח דואר : ת.ד- 446 נתיבות   טלפון: 1599-501-888   פקס: 08-9942058   [email protected]

Blacknet.co.il - בניית אתרים
--